Background Image

Medewerkers

Joshka van Ree
 
 
Mijn naam is Joshka van Ree en sinds 2021 ben ik werkzaam als ergotherapeut bij ergotherapie Rozemarijn. 
 
Wederzijds vertrouwen is voor mij belangrijk!
 
Ieder mens heeft andere behoeftes.
Daarom vind ik het van grote meerwaarde om goed te luisteren naar de cliënt en om dan samen te kijken naar een oplossing.
 
Binnen mijn sociale omgeving zijn er verschillende personen met een aandoening of belemmering. Zo zie ik dagelijks de uitdagingen van het leven met ADHD, ASS en chronische pijn en wat dit kan doen met iemand en zijn omgeving. Doordat ik hier al vanaf jonge leeftijd mee in aanraking ben gekomen, heb ik geleerd hoe belangrijk het is om bewust te zijn van de activiteiten die je doet. Dat je keuze hebt in welke activiteiten voor jou belangrijk zijn en hoe je die binnen je eigen mogelijkheden kan uitvoeren. 
 
Tijdens gesprekken neem ik dan ook mijn ervaringen en de ervaringen vanuit mijn omgeving mee om te zoeken naar een passende manieren voor de client.
 
Naast het werken als ergotherapeut zijn er een aantal dingen die ik graag doe.
De activiteiten waar ik mij goed bij voel zijn; dansen (momenteel doe ik aan tapdance, maar ik heb verschillende stijlen gedaan), wandelen, momenten samen met mijn familie en vrienden, maar ook kan ik genieten van een dag niks doen.
 
(Deze tekst is met zorg geschreven door een dyslect)